tisdag 24 februari 2009

Svart ängel på vift

Min dag börja med att jag inte hann dricka dricka upp kaffe innan arbetstelefonen börja ringa. Det var halt ute på en gångväg och det var ju bara att gå ut och slänga på salt. Sen gick det en stund och då tyckte jag att min lilla slav kunde gå och tömma papperskorgar i tvättstugorna så jag kunde ta en kopp kaffe. Jag hann ta två munnar kaffe så ringde min slav och sa att han inte har några nycklar till ena tvättstugan. Så det var att ställa ner koppen och gå och låsa upp. Sen när det börja närma sig lunch så fick jag ett samtal om att det var mycket is i en trapp så det var bara att gå dit och ta bort det. Så när man stog där så var det folk som kom och ville ha hjälp med saker. Men jag kan inte dela på mig fast jag önskar jag kunde det.

Sen när min arbetsdag var slut så cykla jag hem och gick ut med hundar, diskade, vek tvätt. Sen kom min stora kärlek hem och vi åkte iväg till skogen med hundarna. Det börja jättebra med Bibbi och hon lyssna och vände på en femöring när man ropade. Sen när vi hade kommit en bit in i skogen så bara blev hon borta. Både jag och Jenny ropade,vissla men ingen Bibbi kom. Då kände jag bara JÄVLA HUND som inte kommer och jag vet att Jenny kände samma sak för hon sa det rakt ut. Så länge som man aktiverar henne så går det bra men om inte så hittar hon på egna saker direkt. Men efter fem minuter så kom hon tillbaka blöt och med en tunga som en slips. Det värsta är att hon kan ju bli påkörd eller göra sig illa när hon sticker iväg så. Så nu lilla Bibbi börjar du lyssna eller så blir det koppel i skogen.



Men sen på kvällen så träna vi lite inomhus att hon fick gå till Jenny och hämta lösrulle. Och det gick jättebra. Så nu är vi vänner igen, alla är trötta men nöjda.

Hej höpp rymmarlöpp

1 kommentar:

  1. Ha ha ännu ett roligt kort å kommentar :-))))

    SvaraRadera